Lägg i kundvagnen

Lagerstatus: Välj först variant

Leveranstid: Välj först variant

0 kr

Stäng

  • Snabb leverans
  • Eget lager
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 39 kr
  • Betala med KlarnaBetala med Swish
  • Frakt via PostnordFrakt via DHL
Kundvagnen är tom

Om oss

Batterix.se har funnits på internet sedan slutet av år 2019. Vi säljer batterier, laddningsutrustning och tillbehör såsom adaptrar, laddkablar, laddningsmätare och USB-kablar, men i viss mån även dator- och mobiltillbehör, belysning och annan elektronik. Onlinebutiken Batterix.se är ännu väldigt ung, men företaget bakom har arbetat med digitala tjänster, marknadsföring och försäljning av produkter och tjänster online sedan år 2007.

Vi har vårat kontor och lager i och utanför Gävle. För närvarande har vi ingen lagershop eller fysisk butik, utan säljer endast via webben till konsumenter i Sverige. Vår främsta målgrupp är privatpersoner, men vi säljer även till företag, föreningar och myndigheter.

Tack vare korta inköpsled, större inköpsvolymer och nära samarbeten med andra lokala företagare kan vi hålla konkurrentkraftiga priser. Med ett eget lager kan vi erbjuda snabba leveranser av de vanligaste och mest populära typerna av produkter. Vi strävar också efter att ständigt bredda vårt sortiment och utöka antalet lagerhållna varor.

Alla våra produkter är CE-märkta, och miljöavgifter betalas av våra leverantörer. Läs gärna mer om hur elektronik och batterier kan påverka miljö och hälsa, samt om hur vi arbetar med miljöfrågor på sidan Miljöansvar »

Batterix.se ägs och drivs av företaget Dreamscape Interactive, momsreg.nr. SE850524147401 / orgnr. 850524-1474.
Postadress: Dreamscape Interactive, Sportvägen 3, 814 70 Älvkarleby.
Företaget innehar F-skattebevis och är momsregistrerat.

Frågor, synpunkter eller orderärenden? Kontakta oss här »

Bilder från lagret

Bild från lagret
Bild från lagret
Bild från lagret

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer